Ποιοι είμαστε;

Η ομάδα του Citystroll.gr έχουμε ως στόχο, να ενισχύσουμε τα ελληνικά καταστήματα εστίασης με καινοτόμες λύσεις που θα διευκολύνουν τόσο το προσωπικό ενός μαγαζιού, όσο και τον πελάτη. Αυτό το καταφέρνουμε με λύσεις που δρουν ως συμπληρωματικές στο προσωπικό των καταστημάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους αντικαθιστούν.

Οι υπηρεσίες μας

Κατάστημα

Το Κατάστημα online είναι ο πλέον εύκολος τρόπος, ώστε να μπορείτε να παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του καταστήματος σας στους πελάτες σας, αλλά και για να προσεγγύσετε νέους. Το κατάστημα online αποτελεί την βάση πάνω στην οποία μπαίνουν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Citystroll.gr. Έτσι, όλες οι πληροφορίες που θέλετε να δουν οι πελάτες σας, υπάρχουν οργανωμένες κάτω από τα όμορφα templates της σελίδας.

Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος για καταστήματα και επιχειρήσεις. Ο πελάτης μπορεί να δει οποιαδήποτε στιγμή τον κατάλογο από το κινητό του. Ο ιδιοκτήτης μπορεί άμεσα και εύκολα να αλλάξει τον τιμοκατάλογο, να προσθέσει νέα προιόντα, νέες κατηγορίες, φωτογραφίες των προιόντων κλπ.

Η ομάδα μας

Δεν μένουν πολλά πράγματα ακόμα για να πούμε για εμάς, ορίστε η ομάδα μας!

Τσομπανίδης Σταύρος

Web Developer

Φοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΔΠΘ